Een APK beurt voor je zelf?

26 mei 2012 Geen categorie no comments

Waarom zorgen we soms beter voor onze auto dan voor onszelf? Lijkt het je ook heerlijk als je leven weer gebalanceerd is? Dat je ververst bent en er de komende tijd weer tegen kunt. Dat die rammel die je stoort er uit is. Nadat je een tijdje geleden een loopbaancoachingstraject hebt gedaan kan het tijd zijn voor een APK beurt voor jezelf. Een of twee coachings gesprekken kunnen je dat geven. Dus heb je interesse neem dan gerust contact met me op.

Laat de coach zich ook coachen?
Ja, de coach heeft laat zich coachen en geniet nu van het resultaat. Dit jaar heb ik gekozen voor een grote beurt en heb de opleiding Dieper Coachen bij de Alba Academie gevolgd. Ik heb meer geleerd dan ik had gehoopt. Deze keus heb ik vorig jaar in de zomerperiode gemaakt. Welke keus ga jij maken in deze zomerperiode? Wat gun jij jezelf?

Relatie en dating coaching
Werk en priv├ę houden we graag gescheiden. Maar wat als je gezin van vroeger je nu hindert in je functioneren in relaties en werk. Ja, dan is het handig een laagje dieper te gaan en de patronen van vroeger te herkennen en als het ware te resetten en gezonde gewoonten daarvoor in de plaats te laten komen. Als symptoombestrijding niet werkt is het nodig de bron aan te pakken.