Dating coaching

Vragen die veel singles bezighouden, zijn: ‘Waar vind ik iemand die bij mij past?’, ‘Op welke dingen moet ik letten bij mijn partnerkeuze?’, ‘Wat heb ik een ander te bieden?’ en ‘Ben ik eigenlijk wel (weer) klaar voor een relatie?’

Als je in je dagelijks leven weinig potentiële kandidaten tegenkomt, moet je misschien actief op zoek gaan. Maar hoe voorkom je dat je ‘wanhopig’ overkomt als je gaat daten? En welke activiteiten kun je ontplooien om je slagingskans te vergroten? Bie & Become helpt je graag ontdekken welke aanpak voor jou het meest natuurlijk aanvoelt en het beste werkt: of je nu je eerste stappen zet op het datingpad of nieuwe liefde zoekt na een verbroken verkering of een echtscheiding.

Stel dat je bang en onzeker bent omdat je van huis uit geen goed voorbeeld hebt gehad, of dat je last hebt van bindings- en verlatingsangst. Ook dan kan je terecht bij Bie & Become: voorkom dat je opnieuw in dezelfde valkuil stapt, leer trouw aan jezelf te blijven in een relatie en ruim innerlijke blokkades uit de weg.

Thema’s die Bie & Become behandelt tijdens de Dating coaching, zijn o.a.:

  • wie ben ik?
  • wat neem ik mee vanuit mijn gezin van herkomst en eerdere ervaringen?
  • wat vind ik belangrijk voor de toekomst en hoe past een relatie daar in?
  • wat zijn reële verwachtingen van mezelf en van de ander?

Bie & Become biedt praktische hulp en ondersteuning bij:

  • een goede start maken met daten: vissen in de juiste vijver
  • het opstellen of aanpassen van je profiel op een datingsite
  • de ontwikkeling van een gezonde relatie en goede communicatie
  • de omgang met onderlinge verschillen in karakter en achtergrond

Bij de persoonlijke, dating en relatie coaching maakt Bie & Become onder andere gebruik van de Rationeel-Emotieve Therapie (RET), Transactionele Analyse (TA), de Contextuele benadering en Systemisch werken.

‘Niet gedacht toch gebeurd’
Ik was 12 jaar single. Vorig jaar heb ik, mede door Hetty, de moed gevat me in te schrijven op een datingsite. In onze gesprekken gaf Hetty feedback op mijn profiel, vroeg ze stevig door en reflecteerden we op de ondernomen acties en ontwikkelingen met de dates. Dit had ik nodig om iedere stap zorgvuldig en overwogen te zetten, de moed erin te houden en enthousiast te blijven gedurende het proces. Nu heb ik sinds enkele maanden een relatie en wil ik haar hartelijk bedanken voor haar toewijding en zorgvuldige begeleiding. Tijdens dit hele proces heb ik mezelf nóg beter leren kennen!Jo-Ab*
* vanwege privacy redenen is dit een bedachte naam

Heb je vragen? Bel 06-44328002 of e-mail hetty@bie-en-become.nl. Je kunt ook een afspraak maken voor een gratis oriëntatiegesprek.