Persoonlijke coaching

Heb je minder zelfvertrouwen dan je graag zou willen? Lukt het je niet om in beweging te komen terwijl je weet wat je moet doen? Voel je je geremd of belemmerd in je functioneren maar heb je geen idee hoe dat komt? Misschien werpt angst of boosheid een blokkade voor je op en kom je daardoor niet verder.

Kost het je de grootste moeite om op te komen voor je eigen wensen en behoeften? Durf je geen grenzen te stellen? Heb je het gevoel dat je voortdurend tekortschiet in relaties met vrienden en familieleden? Laat je feedback geven het liefst aan anderen over? Dan wil je vast graag leren hoe je dit kunt veranderen. Bie & Become helpt je te ontdekken waar dit patroon vandaan komt en hoe je het kunt doorbreken.

Raak je in de stress bij de minste of geringste verandering? Vind je het moeilijk om je aan te passen in nieuwe situaties? Vermijd je alles wat onbekend is? In een aantal gesprekken legt Bie & Become met jou samen de oorzaak ervan bloot. Je leert wat je er aan kunt doen om vrijer en meer ontspannen te worden.

In het kennismakingsgesprek met Bie & Become worden doelen geformuleerd. Uitgangspunt daarbij is jouw persoonlijke behoefte. De coaching is concreet, doel- en toekomstgericht en gaat een laagje dieper als dat gewenst is.

Bij de persoonlijke, dating en relatie coaching maakt Bie & Become onder andere gebruik van de Rationeel-Emotieve Therapie (RET), Transactionele Analyse (TA), de Contextuele benadering en Systemisch werken.

‘Mensen en processen’
Hetty luistert met wijsheid, inzicht en onderscheidingsvermogen. Vriendelijk, doortastend en met een vleugje humor geeft ze feedback en neemt daarbij geen blad voor de mond. Eenvoudigweg omdat ze mensen en processen verder wil helpen. Gea Gort, auteur, journalist en directeur Gids Rotterdam.