Loopbaan coaching

Kom je niet tot je recht in je werk? Heb je geen idee wat je talenten zijn en hoe je ze kunt ontplooien? Zit je tegen een burn-out aan? Nader je het glazen plafond? Overweeg je voor jezelf te beginnen?

Een crisis of kruispunt in je loopbaan bied je de ultieme kans om je koers bij te stellen of het roer helemaal om te gooien. Bie & Become heeft ervaring met allerlei loopbaanvragen: of het nu gaat om het opzetten van een eigen bedrijf of afdeling, de promotie van medewerker naar manager of de overgang vanuit de WIA of een burn-out naar werk.

Bie & Become geeft je inzicht in:

  • je waarden, talenten, persoonlijkheidssterkten en visie
  • je persoonlijk ontwikkelingsplan
  • de haalbaarheid van je geplande carrièrestappen
  • leiderschapskwaliteiten
  • je work-life balans

Een planmatige en concrete aanpak is het handelsmerk van Bie & Become. Via prikkelende vragen en opdrachten word je aangezet tot nieuwe gedachten en nieuw gedrag. Daarbij komen ook onderwerpen als samenwerken, leidinggeven en communiceren uitgebreid aan bod.

Raak geïnspireerd, gemotiveerd en gepassioneerd voor de volgende concrete stap in je loopbaan. Ontdek welke keuzes je wilt maken voor de komende jaren!

‘Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen’
‘Hetty coacht met pit en gezond verstand. Ze is realistisch, pragmatisch en to the point. Ik waardeer haar no-nonsense mentaliteit en kordate aanpak. Wat ik als bijzonder prettig heb ervaren, is dat Hetty twee volle uren uittrekt voor elke sessie. Daardoor kan je meer de diepte in en sneller tot de kern komen. Je ontdekt dat het verloop van je professionele carrière en je persoonlijke ontwikkeling nauw met elkaar samenhangen. Hetty heeft me geholpen mijn wensen en capaciteiten helder in kaart te brengen en blokkades op te ruimen. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en een beter zicht op mijn mogelijkheden.
Mariël Geven, Tekstschrijver